Wat kost een les bij EquiZone?

Omdat we kwaliteit, resultaat en persoonlijke begeleiding belangrijk vinden, krijg je bij EquiZone gegarandeerd het beste voor jou en je paard.

Omdat we je niet alleen willen leren hoe je iets moet doen, maar ook graag willen vertellen waarom, duren de lessen altijd 60 minuten. Er is een goede balans tussen praktijk en theorie, waardoor je jezelf en je paard niet overbelast of uitput. Je komt met je paard naar ons toe voor je lessen, een trainingsweekend of clinic.

Omdat je tussen de lessen door zelf ‘huiswerk’ hebt gemaakt, kun je direct verder met het uitbreiden van je kennis en met het aanleren van nieuwe, leuke en uitdagende oefeningen. Deze nemen we ook op in je persoonlijke trainingsschema zodat je deze zelf kunt toepassen.

De voordelen van een lespakket!

  • 5 euro korting ten opzichte van een losse les
  • Je eigen trainingsschema en video evaluatie
  • Voorrang bij het inplannen van je lessen
  • Een ‘stok achter de deur’ om te lessen
  • Een helpdesk voor al je vragen
  • Geen gedoe met afrekenen na de les

Weet je na de les niet meer precies hoe een oefening ging, dan mag je altijd contact opnemen zodat je snel weer verder kunt. Dat kost je niets extra’s en is allemaal inbegrepen in de prijs van je lespakket. Je hebt niet voor niets een ‘personal trainer’!

10 lessen pakket

EUR425incl.btw
  • 6 maanden geldig

Een lespakket van 10 lessen is 6 maanden geldig. Als je dus gemiddeld eens per 2 weken les neemt, kun je hiermee prima uit de voeten. Zijn er omstandigheden waardoor je tijdelijk even niet kunt lessen, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Losse les

EUR50incl.btw
  • 60 minuten op locatie

Als je gewoon liever losse lessen wilt volgen, dan kan dat ook. Hou er wel rekening mee dat cursisten met een lespakket voorrang krijgen in onze lesplanning. Ook ontvang je geen trainingsschema of video evaluatie bij een losse les.

Workshop of clinic

EUR40incl.btw pp
  • minimaal 5 personen

Regelmatig organiseren wij workshops en clinics. In deze clinics komt de theorie en de praktijk aan bod, en kun je zelf meerijden met je eigen paard. Dit is een leuke manier om te ervaren wat EquiZone voor jou en je paard kan betekenen.

Nog even dit...

Het dragen van een cap is tijdens de lessen verplicht. Je volgt de lessen voor eigen risico. Bij verhindering dienen de lessen minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd, anders moeten we helaas de les in rekening brengen.